<< Tilbake
Lise Finseth Løland
Hjelpepleier

Quisque tincidunt, diam at pulvinar dignissim, nisi velit suscipit arcu, eu dignissim est turpis eget massa. Nullam facilisis justo in urna interdum, et dignissim arcu accumsan. Aenean sed malesuada nibh, eu feugiat odio. Nam semper tristique ante vel vehicula. Nam purus urna, sodales non facilisis nec, aliquet vitae ligula. Nunc vestibulum blandit blandit. Aenean tincidunt vel urna finibus suscipit. Suspendisse facilisis tincidunt diam sit amet tristique. Aliquam pharetra varius gravida. Integer suscipit iaculis libero.Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg ble ambassadør fordi min tidligere leder mente jeg kunne passe til dette. Jeg så på dette som en positiv utfordring, og det hørtes spennende ut så derfor takket jeg ja.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Det beste med jobben min i kommunen må være alle de menneskene jeg møter på jobb, både brukere og kollegaer. En trivelig arbeidsplass. Jeg jobber i Hjemmesykepleien nord.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Lyngdal kommune er en bra kommune og bo i, om det nå er dårlig stillt økonomisk, så har vi likevel en flott kommune både i sør og nord. Jeg bor i nord, og her er det trygt for barna å vokse opp, flotte turmuligheter, flotte skoler og et omsorgssenter vi er veldig stolte av. I sør har de nok mer å by på av attraksjoner, butikker, kino og lignende. Men jeg trives i Nord med flott natur, så er det ikke langt ned til sør dersom vi skulle ha behov for andre varer eller lignende vi ikke får her.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

vanskelig å svare på, men den siste jeg ble helt oppslukt av var "The good doctor". Den kan virkelig anbefalles!

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Anbefaler virkelig å søke jobb i Lyngdal kommune, vi trenger flere positive ansatte som kan hjelpe kommunen opp og fram.

Lise Finseth Løland
Hjelpepleier
Alder
36
Arbeidssted
Lyngdal kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.